Home
320 cm sneeuw
0 investering
0 km piste

Hoger, sneller, verder

De highlights van de evenementenkalender in de skiregio Oberstdorf-Kleinwalsertal

Vierschansentoernooi

Ze vliegen weer! Op 29 en 30 december is Oberstdorf weer het mekka voor de skispringfans: meer dan 30.000 toeschouwers worden verwacht in de Skispring Arena op de Schattenberg tijdens deze traditionele wedstrijd in het teken van het 64. Vierschansentoernooi.

DBE7897

Telemark feest

Ieder jaar wordt het feest van de vrije hielen gevierd: Telemarkers uit heel Europa ontmoeten elkaar van 22 tot 26 maart 2017 in het Kleinwalsertal. Dagelijks worden er workshops georganiseerd onder leiding van het DSV Telemark Team. Een bijzondere highlight is het open Duitse kampieoenschap telemark op 25 maart.

Tour de ski

De 'Tour de ski' heeft zich ontwikkeld tot de interessantste en spannendste langlaufwedstrijd van de wereld. Oberstdorf is ook tijdens de 11. editie weer etappedorp. Op 3 en 4 januari 2017 strijden de beste langlaufers ter wereld op de loipe in Ried om de dagzege en belangrijke seconden.

Audi quattro Skicup

Beleef de Audi FIS Ski Wereldbeker zelf Deze skiwedstrijd voor amateurs biedt van 9 tot 12 februari 2017 het echte wereldbekergevoel. Een perfect geprepareerde piste, starthuis, finishboog en professionele tijdmeting garanderen het echte wedstrijdgevoel voor iedereen.

Va-winter-bild-audi-cup

400-toppen brunch

Een echt hoogtepunt! De zondagsbrunch op de Nebelhorn heeft veel liefhebbers. Op 18 december 2016, 8 januari 2017 en op iedere eerste zondag van de maand is er van 09.00 uur tot 14.00 uur een overheerlijk ontbijtbuffet met adembenemend uitzicht.

ALPIN Tiefsneeuwdag

De eerste editie van de ALPIN Tiefsneeuwdag in het Kleinwalsertal krijgt een vervolg, daar was iedereen het over eens. Daarom is het vanzelfsprekend dat het Testival in Vorarlberg komend jaar weer gehouden wordt, van 10 tot 12 maart 2017.

Zoeken, boeken & skiën!

Kiezen is niet moeilijk, kom naar Oberstdorf-Kleinwalsertal. Kies je vakantieperiode en droomaccommodatie en boek! Jij maakt de keus!

Nu zoeken
KWT KinderhotelAlphotel