Home

8 redenen om naar Oberstdorf en het Kleinwalsertal te gaan

1. Sneeuw? Maar natuurlijk!

Twee landen - één regio en 136 kilometer piste. En allemaal zeer sneeuwzeker! Hiervoor zorgen moderne kunstsneeuwinstallaties en goede pistepreparatie.

2. Winter voor iedereen

Hier geniet de hele familie van de winter. Van opa tot de kleinkinderen, iedereen kan zich hier vermaken. Sportief of ontspannen, op de piste, loipe, of wandelroute. Verveling komt hier niet voor!

3. Leren skiën

Naar deze school ga je met plezier. De leraren van de skischolen in het Kleinwalsertal verstaan hun vak Van het ABC voor ski- en snowboard beginners tot tips en trick voor gevorderden.

Skikurs-mit-Burmi-1

4. Nieuws van de Ifen

Nieuws vanaf de Ifen! Vanaf komende winter ga je met een gloednieuwe 6-persoons stoeltjeslift naar boven. Bovendien wordt de sneeuwzekerheid aanzienlijk verbeterd door nieuwe sneeuwinstallaties op de laaggelegen pistes. De hoogelegen pistes bieden heerlijke natuursneeuw.

5. Eten met prachtig uitzicht

Het was de hoogste bouwplaats van de Allgäu, nu is het hoogste restaurant daar. Het nieuwe restaurant op de Nebelhorn combineert culinaire topkwaliteit met een adembenemend uitzicht. Bovendien is er ook weer vrij zicht op de top van de Nebelhorn door de verplaatsing van het gebouw.

6. In een lederen zetel naar de piste

Uniek in Duitsland. In comfortabele en verwarmde lederen zetels plaatsnemen en naar boven zweven. De nieuwe Bierenwanglift presenteert zichzelf als luxe stoeltjeslift, en vervangt de oude sleeplift naar de top van de Fellhorn. Hierdoor is er meer ruimte en is er een nieuwe piste aangelegd.

7. Sölli voor beginners

Nieuws voor de kinderen: Söllis Winterwereld in familieskigebied Söllereck ligt tussen het dalstation en de AllgäuCoaster en biedt perfecte omstandigheden voor beginnende skiërs. Een gratis lopende band maakt het mogelijk om de eerste meters in de sneeuw te maken. Een lopende band van 60 meter en de Wannenlift zijn de volgende stappen. Ook zonder ski's valt er genoeg te beleven: zo is er de AllgäuCoaster en SölliBully, een speeltuin om te klimmen en klauteren.

8. Eerlijke familieprijzen

Vanaf 5 maart 2017 skiën kinderen weer gratis! Kinderen onder begeleiding van een ouder kunnen vanaf deze datum iedere zondag gratis gebruik maken van alle liften. "In vergelijking met tal van andere grote skigebieden bieden de Bergbahnen Oberstdorf/Kleinwalsertal de vriendelijkste tarieven voor kinderen en families", zegt Augustin Kröll, zelf vader en directeur van de Fellhorn en Kanzelwand.

Zoeken, boeken & skiën!

Kiezen is niet moeilijk, kom naar Oberstdorf-Kleinwalsertal. Kies je vakantieperiode en droomaccommodatie en boek! Jij maakt de keus!

Nu zoeken
Zi