Home

Geniet van de winter

Bij ons kan men niet alleen skiën en snowboarden, maar ook…

Glijden en tuben

Burmis Winterwereld bij het dalstation van de Ifenbahn biedt op de oefenweide plezier voor beginners en voor niet-skiërs op de tubingbaan.

Wandelen

Winterwandelaars hebben uitgebreide mogelijkheden. De Fellhorn, Nebelhorn, Söllereck en Ifen bieden perfect geprepareerde routes op hoogte, adembenemende uitzichten en een gezonde berglucht.

Winter 2013 Tourismus Wandern 0232 neu

Rodelen

Rodelen biedt plezier voor iedereen, zeker wanneer de baan bijna drie kilometer lang is zoals op de Nebelhorn. Bovendien wordt de rodelbaan kunstmatig besneeuwd. In het dorp kan men sleetjes huren.

Toerskiën

Een echte geheimtip - de toerski avonden op de Söllereck. In januari en februari kun je iedere woensdag en donderdag het 4,4 kilometer lange traject met 365 hoogtemeters van de parkeerplaats bij de Söllereckbahn afleggen naar Berghaus Schönblick, waar de toerski stamtafel staat.

Avondskiën

Voor de onvermoeibaren zijn er ook liften tijdens de avonduren geopend. Bijvoorbeeld de Kesslerlift & het Crystal Ground Snowpark, de Hubertuslift in Hirschegg en de Schwandlift in Riezlern.

Sneeuw beleven

Het NTC Park van de Seealpe op de Nebelhorn maak ook van niet-skiërs echte wintersporters. Tuben, airboarden, snowfox, snowdeck of skibock, allen staan ze garant voor de nodige plezier in de sneeuw. Beleef een NTC Blue Day onder begeleiding van een professionele gids.

Slapen in het ijs

IJs! In de IgluLodge op de Nebelhorn slaap je zoals de Eskimos. Tien iglo's, vijf zijn toebestemd voor romantische paren, beloven een bijzondere nacht. In de 40 graden warme whirlpool heb je een prachtig zicht op de sterrenhemel.

Vliegen

Hoogvliegers zijn welkom. Paragliders hebben in de winter hun eigen rijk, wanneer ze over het glinsterende sprookjeslandschap zweven. De vlieger en passagier zijn ingepakt met speciale overalls om het niet koud te krijgen en volop te kunnen genieten van de vlucht. De tandemvluchten vinden in de winter bij goed weer iedere dag plaats.

Nu boeken en plezier beleven!
Nbo-wi-gleitschirme-img-9408