Home
320 cm sneeuw
0 investering
0 km piste

Hartelijk welkom in de skiregio voor iedereen

Bestemmming bereikt! Familie Schultz heeft hun doel file- en tolvrij bereikt. Geen grenscontroles, geen stress - gewoon vertrekken en na enige uren te midden van de imposante bergwereld door de bevolking als vriend begroet te worden.

130 sneeuwzekere pistekilometers liggen klaar om de komende dagen ontdekt te gaan worden. "Skiën is prima", zegt Gabi Schultz (39). "Toch is er hier veel meer. En dat is wat mij zo aanspreekt!". Naast pistes en loipen zijn hier ook winterwandelroutes, rodelbanen en ijsbanen te vinden. Actie en funsports voor de kinderen en gastronomische hoogtepunten voor volwassenen.

Nu kan het plezier beginnen!

Oberstdorf-Kleinwalsertal - Altijd eerste keus

Het dilemma van de keuze? Familie Schultz uit Hessen is dit onbekend.

Na het winterplezier is voor het winterplezier. Oftewel: eenmaal Oberstdorf-Kleinwalsertal - Altijd Oberstdorf-Kleinwalsertal.

Hierom verblijft Bernhard Schultz hier al meer dan 10 jaar. "Wij voelen ons thuis in deze regio", vertelt de zeventiger, die zich ieder jaar op de loipes verheugt.

Ook deze winter zijn er weer drie generaties Schultz op wintersport in deze regio. De kleinkinderen Ines (5) en Johanna (7) kunnen niet wachten, tot ze weer samen met een skileraar de pistes onveilig mogen maken.

Drie generaties - een doel!

Direct je droomaccommodatie zoeken en boeken